Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 11 de maig del 2020

Interins majors de 55 anys: sol·licitau la reducció en tenir plaça adjudicada!


Circular 183/2020 - 2

Segons ens respon la Direcció General de Planificació, "el curs passat tampoc no s'acceptaren al GestiB les propostes dels interins majors de 55 anys, la qual cosa no vol dir que no puguin tenir la reducció el proper curs ja que afegim un nombre d'hores proporcionals als centres per cobrir-les. 
Ens és impossible comunicar-les al centre de destinació, principalment perquè no tenim manera de saber quin serà aquest perquè, com bé sabeu, les adjudicacions del curs 2020-21 encara no s'han duit a terme."
En conseqüència, continuam recomanant que vos poseu en contacte amb la direcció del centre quan vos donin la plaça, o abans, si considerau que és probable que sigui el vostre proper destí, per assegurar-vos que ho tindran en compte i presentar-hi la sol·licitud de reducció horària a la qual teniu dret. Si sorgeix qualque problema no dubteu a avisar-nos.

Com ja vam informar, Personal Docent comunicarà als centres la data de naixement amb les adjudicacions dels interins, a fi que els equips directius reservin les hores de reducció quan facin els horaris, tal com Unió Obrera Balear va reclamar l'octubre passat.