Retem comptes

Cerca en aquest blog

dissabte, 28 de març del 2015

Ja ho val! Vera torna a posar els set casos excepcionals de substitucions urgents


El passat 12 de març vam denunciar en aquest blog que el director general d'Educació, Antoni Vera, havia fet desaparèixer la relació de casos excepcionals que donaven lloc a una substitució urgent. Ho podeu llegir AQUÍ. A l'esborrany de la mesa sectorial de 9 de febrer hi eren, i el 2 de març, quan es va traslladar a la taula de negociació amb els comitès de vaga, s'havien esfumat. Curiosament ni STEI ni CCOO, que eren a la negociació, no ho van denunciar. Pel que fa al comitè de vaga de l'Assemblea de Docents, com es recordarà, no hi va assistir per motius que ja han quedat prou explicats.

Doncs bé, a l'esborrany que es durà a la Mesa Sectorial, ves per on!, tornen a sortir els set casos fil per randa. Si el sr. Vera els havia perdut per dins la cartera i els ha tornat a trobar gràcies al nostre advertiment, trobam que almanco ens podria donar les gràcies.

En qualsevol cas, la proposta d'acord manté els quinze dies sense cobrir les baixes, un dels punts de la taula reivindicativa de la vaga indefinida, i no cal dir que això UOB no ho signarà de cap de les maneres.