Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 23 de març del 2015

UOB Ensenyament denuncia la infradotació del Pla de Prevenció de Riscos Laborals

COMUNICAT DE PREMSA

Avui dematí UOB Ensenyament ha presentat al registre de la Conselleria d'Educació un escrit on el sindicat denuncia la infradotació del Pla de Prevenció de Riscos Laborals de l'Administració, i sol·licita a la Conselleria la creació del seu propi Servei de Prevenció de Riscos.
Tal com s'explica al document lliurat al registre, els recursos humans prevists per a aquest servei l'any 2000, quan es va constituir la Comissió Paritària de Prevenció de Riscos Laborals, no s'han assolit mai i a més a més queden lluny de les necessitats reals actuals.

Reclamam per tant que la Conselleria crei el seu propi servei de prevenció tal com ja ha fet l'IB Salut, atès que el personal docent representa al voltant d'un 70% dels treballadors de l'administració, i en qualsevol cas que s'ampliïn els recursos humans actuals fins a arribar com a mínim a les xifres establertes a la resolució de l'any 2000.

Comunicam també que UOB Ensenyament crida a la participació a la concentració de demà, 24 de març, davant el Consolat, per denunciar els efectes devastadors de la LOMCE a l'ensenyament i instar el Govern central a derogar-la.

Atentament,
UOB Ensenyament

Podeu llegir l'escrit presentat al registre AQUÍ