Retem comptes

Cerca en aquest blog

dissabte, 8 d’agost del 2015

El conseller March elegeix Pere Carrió com a president del Consell Escolar

Pere Carrió Villalonga
Joana Maria Mas Cuenca

Avui s'ha publicat al BOIB el nomenament de Pere Carrió Villalonga com a president del Consell Escolar de les Illes Balears i de Joana Maria Mas Cuenca com a vicepresidenta.

De la nota de premsa del Govern:
  • Un dels objectius de la Conselleria d’Educació i Universitat és el de dotar el Consell Escolar de les Illes Balears de les eines necessàries per iniciar un procés de reestructuració que amplii les seves funcions i millori la seva representativitat.  Aquesta reforma es farà pels mateixos integrants del Consell Escolar amb el suport de la Conselleria. D’aquesta manera es pretén que sigui de nou un organisme allunyat de la confrontació  i amb independència,  un veritable Parlament Educatiu de les Illes Balears. Entre les qüestions a tractar es troben la necessitat d’ampliar la participació de la comunitat educativa per a que tengui la representativitat real que ha d’assolir un organisme de les seves característiques i incorporar noves funcions com, per exemple, fer el seguiment del Pacte per a la Educació en el que estan treballant el Govern i  el sector educatiu,  i elaborar una proposta de presidència del mateix Consell Escolar.


Notícia de Diario de Mallorca:
Més critica la elección de March para presidir el Consell Escolar
http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2015/08/07/mes-critica-eleccion-march-presidir/1045744.html


Notícia d'Útima Hora:
Pere Carrió repite como presidente del Consell Escolar de les Illes Balears
http://ultimahora.es/noticias/local/2015/08/07/158660/pere-carrio-repite-como-presidente-del-consell-escolar-les-illes-balears.html