Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 16 d’octubre del 2015

Bartomeu Mestre: La gallina ha dit que no!


LA GALLINA HA DIT QUE NO!

NO EN NOM NOSTRE! Això és el que, per una clara majoria, el col·lectiu de persones afectades ha cridat, alt i clar, als qui s'atribueixen una representativitat de saló, des d'un alliberament de dècades.

El nou acord d'abraçades de judes, fet de manera sectària i a l'esquena de la voluntat dels representats, ha estat rebutjat i, amb ètica democràtica, s'escauen les reflexions pertinents a cada una de les parts que signaren el pacte no acceptat.

La Conselleria d'Educació, si vol que hi hagi pau social i laboral, ha d'invalidar l'acord i reprendre el diàleg amb totes les formacions sindicals i, de manera molt especial, amb l'Assemblea de Docents, símbol d'una lluita modèlica que, entre d'altres "petiteses", ha significat el canvi polític a les institucions. Fer el sord i mantenir per força un acord no acceptat seria un acte d'imposició similar a totes les accions de la passada legislatura.

Quant als sindicats signataris (gairebé m'ha sortir sicaris), amb rigor i amb el sentit del deure de defensar els interessos de les persones representades, una desautorització de la magnitud que ahir varen expressar les urnes reclama l'assumpció de responsabilitats. Això és agafar els atapins i tocar soletes! No ho faran, perquè tots sabem de quina pasta són. En tot cas, les coses s'aclareixen. Les urnes acabaran l'enterrament iniciat a les darreres eleccions. Ja no es tracta d'un nou error, sinó de la constatació pública d'una conducta encadenada i aberrant de claudicacions.
https://www.facebook.com/bartomeu.mestre