Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 23 de novembre del 2015

UOB s'absté a les subvencions de programes de FPB a entitats i ajuntaments



Avui dematí ha tingut lloc la reunió de la Comissió Avaluadora de les sol·licituds d'ajuts econòmics per desenvolupar els programes de formació professional bàsica a entitats i ajuntaments.

Com ja vam anunciar que faríem el dia que es va publicar la convocatòria, UOB s'ha abstingut a l'aprovació dels informes que serviran de base per redactar les resolucions. Tal com va passar a les adjudicacions de gener passat, mentre hi torna a haver un total de 948.750 euros assignats als pressuposts per a aquestes subvencions (467.500 euros per a ajuntaments i 481.250 per a organitzacions no governamentals), els representants de la Direcció General de Formació Professional no han sabut contestar quina quantitat hi ha prevista per a la FPB dels centres públics, que continua impartint-se sovint en condicions molt precàries i sense desdoblaments.

En el cas de les organitzacions no governamentals s'han concedit un total de dotze ajuts a nou entitats i se n'han denegat tres. Pel que fa als ajuntaments se n'han concedit tres (un a Son Servera i dos a Calvià) i se n'han denegat dos a Santa Eulària des Riu per presentació fora de termini. La cap del Servei de Planificació i Participació del Departament de FP, Maria Antònia Carbonell, ha dit que estudien obrir una segona convocatòria per als ajuntaments donada l'escassa participació.