Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimarts, 24 de maig del 2016

49 aspirants a places de CEP



Ahir va tenir lloc a la Direcció General de Formació del Professorat la comissió de selecció de places de CEP en comissions de serveis. Els sindicats hi han pogut assistir com a observadors després de tenir-ho prohibit la legislatura anterior amb govern del PP.

De les 32 places que hi ha als sis CEP de les Balears se n'han tret 19 a concurs, 16 d'assessor i 3 de director. L'any que ve està previst treure la resta de les que acabin la comissió de serveis, que en el cas dels CEP és de dos anys les dues primeres i de quatre la tercera, en cas que siguin consecutives.

Dels 49 aspirants 9 ho són per a director. Cada aspirant pot sol·licitar més d'una plaça i més d'un CEP.

Una de les sol·licituds s'ha desestimat per presentació fora de termini, una altra per no haver-se pogut verificar l'experiència docent per problemes burocràtics aliens a l'interessat, que s'espera poder esmenar a les reclamacions, i una tercera per no acreditar el sis anys d'experiència docent.

S'aprovà la llista provisional i s'obri un termini de reclamacions fins 27 de maig. Es preveu que la comissió de resolució de reclamacions es reuneixi el 2 de juny.

Tota la informació a la web del Servei de Formació del Professorat.