Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 29 de juliol del 2016

El nou concurs de comissions de serveis d'inspectors, sense projecte ni entrevista

Dimecres passat va tenir lloc una segona mesa sectorial on es va informar de la convocatòria d'un concurs per cobrir en comissió de serveis sis places d'inspector, 5 s Mallorca i 1 a Menorca. Vegeu esborrany de resolució. L'annex del barem ha estat corregit a la introducció i el podeu veure AQUÍ.

El cap d'Inspecció, Antonio Arbós, va explicar que aquesta vegada no hi haurà entrevistes on els aspirants exposin el seu projecte davant un tribunal i amb presència dels sindicats, perquè "hi ha hagut oposicions" i volen "que els criteris de selecció siguin més objectius". Des d'UOB lamentam que no es repeteixi el mateix procediment, que ens va permetre conèixer de primera mà les línies d'actuació i el tarannà dels aspirants.

Els representants de la Conselleria explicaren que s'han cobert 10 de les 13 places que sortiren a oposicions i que en queden aquestes 6 per cobrir en comissions de serveis. La plantilla orgànica és de 29 (28 més el cap d'Inspecció), mentre que la quota real és de 24 (23 més 1). 18 són del cos d'inspectors i 6 són interins. El cap d'Inspecció va dir que aquesta xifra d'interins és "ideal" per "oxigenar" el departament.