Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 7 d’octubre del 2016

Proper concurs de trasllats estatal de docents i d'inspectors.

Avui dematí hem assistit a la mesa sobre el concurs de trasllats estatal de docents i d'inspectors.

Els Boib de les convocatòries es publicaran, si no hi ha imprevists, el 27 d'octubre.
El termini per presentar les sol·licituds i la documentació seran, tant per a docents com per a inspectors, del 8 al 28 de novembre del 2016, ambdós inclosos.

Els docents que hi participin ho faran mitjançant tràmit telemàtic. Si no disposen d'usuari i contrasenya per haver estat en excedència o similar, hauran de posar-se en contacte amb Conselleria.

Els inspectors no tendran tràmit telemàtic, presentaran les sol·licituds directament al Registre de conselleria.

Els interessats que vulguin concursar per accedir a places d'altres comunitats autònomes, faran el tràmit de la Conselleria ja que cadascú concursa des de la comunitat on té la plaça o destinació, però s'hauran de llegir les convocatòries respectives de les comunitats on vulguin concursar, que es publicaran totes al Boe de dia 3/11/16.

Recordau que per poder demanar posteriorment una comissió de serveis per al curs 2017-18, serà requisit haver participat del concurs de trasllat.

Pròximament ampliarem la informació. De moment, si us interessa, podeu consultar els enllaços següents:
-Ordre ECD/1596/2016, de 23 de setembre, per la qual s'estableixen les normes procedimentals aplicables als concursos de trasllats d'àmbit estatal, que s'han de convocar durant el curs 2016/2017, per a personal funcionari dels cossos docents (Boe 5/10/16)
-Esborrany de la convocatòria per als cossos docents.
-Esborrany de la convocatòria per als inspectors.