Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimarts, 18 d’octubre del 2016

Propera convocatòria de formadors de cursos a distància de la Conselleria

 
Davant els més de 2.000 docents que han quedat en llista d’espera de formació a distància de la Conselleria, hem demanat que s’ampliï l’oferta per tal de no deixar tants de docents sense possibilitat de fer aquest tipus de formació. Des de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat ens han respost que volen prioritzar i expandir la formació dels docents en els centres educatius enfront de la formació a distància de la Conselleria. Aquest fet accentua, encara més, que molts docents acabin pagant una formació a través d'altres vies no per motius pedagògics o de qualitat, sinó per una oferta insuficient de la Conselleria.

També hem demanat que es pugui accedir a formació a distància de totes les àrees de coneixement i no tan sols en TIC i Anglès, que per descomptat també hi han de ser presents. Vos informam que properament sortirà publicat al BOIB una convocatòria de formadors de cursos a distància gratuïts d’una durada de 20/30 hores i on s’hi podran presentar projectes de qualsevol àrea de coneixement. Una comissió de valoració analitzarà les propostes que es presentin i en resoldrà la seva idoneïtat.

La propera convocatòria de cursos a distància gratuïts sortirà el mes de desembre, esperem que amb una oferta molt més ampla i coherent de la que ens han presentat fins ara.