Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 11 de novembre del 2016

Les places d'oposicions, pendents del "ordeno y mando" de Montoro


A la mesa sectorial d'ahir la Conselleria va informar que Madrid podria afegir a les 425 places de les oposicions un 20% de la taxa de reposició acumulada els anys anteriors, que puja a unes 2.000 vacants de plantilla orgànica, fins arribar a un total d'unes 800 places. En Montoro tindrà la darrera paraula.

Davant això ens tornam a demanar: entre la LOMCE i les imposicions financeres de Madrid, en què queden les competències en Educació que teòricament teníem transferides?

Tornant a les oposicions, des d'UOB vam demanar que la Conselleria publiqui unes orientacions per als opositors sobre el procediment de les proves, els temaris, la presentació de programacions i unitats didàctiques i les proves pràctiques per a FP, el més aviat possible i en tot cas abans de la convocatòria oficial, que presumiblement serà al voltant del març. En van prendre nota.

Els representants de la Conselleria es van referir també al fet que els partits de l'oposició al congrés de diputats demanaran augmentar més enllà del 100% les properes taxes de reposició a fi de reduir el nombre d'interinitats.