Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 12 de desembre del 2016

Reobertura del Centre de Distribució i Edició de la Conselleria d'Educació


El proper dijous 15 de desembre de 2016 a les 13.00 hores, la D. G. d'Innovació i Comunitat Educativa reinaugura el Centre de Distribució i Edició que havia romàs pràcticament fora de servei els darrers anys.

El Centre de Distribució posa a disposició dels centres i professorat material i recursos didàctics en préstec i/o donació gratuïta per a ajudar a l'aula en l'ensenyament del català i el foment de la lectura. Hi podeu trobar llibres de text, diccionaris visuals, jocs de taula, música, pòsters, maletes de lectura, contes i tot un seguit de recursos que us recomanam que consulteu al centre mateix, al carrer Gregorio Marañon, 3, a Son Malferit, just devora el Cep de Palma.

A més, el Centre compta amb una biblioteca amb títols dirigits tant al professorat com a l'alumnat i que també es troba en procés de recuperació, es pot visitar qualsevol matí de dilluns a divendres de 8 a 14 hores. Tot el fons bibliogràfic de la biblioteca es troba registrat al Catàleg Bibliogràfic de les Illes Balears (CABIB) on també hi podeu trobar la relació de totes les biblioteques públiques de les Illes o el catàleg complet de fons bibliogràfic públic que volta els 200.000 títols.

Per a la realització de comandes, concertar cita, recollir el material o resoldre dubtes sobre els serveis que s'ofereixen podeu telefonar al Centre mateix: 971 276194.
També podeu sol·licitar els material des de la xarxa clicant AQUÍ

Com a Centre d'Edició, també s'ofereix el servei d'impressió de cert material escolar que pugui interessar. Les consultes sobre aquest servei també les atendran al telèfon indicat anteriorment.

Us pot interessar també consultar la web sobre Biblioteques Escolars o la informació del curs passat sobre revistes escolars
Trobareu altres enllaços a webs de lectura recomanats per l'IAQSE clicant AQUÍ o alguns recursos per a l'ensenyament de llengües que hi ha penjats al WEIB