Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimecres, 25 de gener del 2017

Plenari de la Junta de Personal


Avui dematí ha tingut lloc al CEP de Palma el plenari de la Junta de Personal Docent no Universitari. A l'espera de disposar de l'acta oficial vos informam que s'hi han pres els següents acords:
  • Acta del plenari de 28 de setembre: Els representants d'UOB hem fet constar que les tres abstencions a la proposta de mobilització del 26 d'octubre contra la LOMCE van ser nostres. Ens abstinguérem perquè no es va voler esperar l'Assemblea de Docents, que l'endemà s'havia de reunir per prendre una decisió al respecte.
  • Interins afectats pel canvi de normativa: Els representants de la Junta defensaran la necessitat de compensar la nota d'expedient dels interins S a una propera reunió on hi participarà el director general de Política Universitària i Ensenyament Superior, la Direcció General de Personal Docent, el degà de la Facultat de Pedagogia de la UIB, una representació de la plataforma d'interins i una de la Junta. El director general de Política Universitària té un estudi publicat que conclou que la nota mitjana dels graus actuals és superior a la de les titulacions anteriors. La manera de fer la compensació es preveu que es tracti en mesa sectorial.
  • Calendari escolar: S'ha acordat demanar a la Conselleria que aporti arguments pedagògics a la seva proposta de passar a juliol els exàmens de setembre, que cada illa pugui decidir el seu calendari escolar i fer constar el problema que suposaria trobar habitatge de lloguer a Eivissa el mes de juliol.
  • Acció a favor del CEIP Anselm Turmeda: En cas que s'admeti a tràmit la querella contra els docents es convocarà una concentració de suport davant el centre.
Dins el torn obert de paraules s'ha aprovat instar la Conselleria a solucionar els problemes de baixes temperatures il·legals als centres de Menorca i efectuar el contracte del domini punt cat per a la web de la Junta.

Tots els acords s'han pres per unanimitat.