Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 17 de febrer del 2017

Els funcionaris de carrera també han d'aportar la certificació negativa de delictes sexuals


La Conselleria ha enviat als centres la Instrucció 1/2007 de D.G. de Personal Docent relativa a l'exigència de la certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals als funcionaris de carrera i al personal laboral docent, després que ja s'exigeixi als interins des del mes d'agost del 2016.

El personal docent podrà autoritzar la Conselleria a què sol·liciti ella mateixa la certificació realitzant un breu tràmit telemàtic des del Portal del Personal entre el 20/2/17 i el 6/3/17.
En cas que el docent no realitzi l'autorització haurà de sol·licitar ell mateix la certificació i presentar-la al registre de la Conselleria; si optau per no autoritzar la Conselleria i preferiu fer les gestions vosaltres mateixos, trobareu informació del Ministeri de Justícia clicant AQUÍ.

Si us decantau per a fer el tràmit telemàtic i deixar les gestions en mans de l'Administració, heu de tenir en compte que al tràmit hi heu d'indicar dues autoritzacions: una per a la consulta del Registre de Delictes Sexuals i una altra per a les dades del vostre D.N.I. pel fet que la Conselleria no podrà sol·licitar la certificació si no té accés previ a les vostres dades del DNI.

Per a informació detallada, consultau les instruccions.
Us pot interessar també veure la nota de premsa de la Conselleria del 16/2/17.

Si se us presenta algun dubte, no dubteu en fer-nos-el arribar al nostre correu: uob.ensenyament@gmail.com