Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 16 de març del 2017

Avui s'ha presentat el procés d'escolarització del curs 2017-18



La Conselleria d’Educació i Universitat ha presentat avui el procés d’escolarització del curs vinent,  que implica  més de 30 mil alumnes entre els processos d’admissió i adscripció a les etapes d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, a més de l’escolarització d’FP.

TERMINIS D'ADMISSIÓ
  • Infantil, Primària i ESO  es farà del 2 al 12 de maig
  • Batxillerat es farà del 26 al 30 de juny

ALUMNES

El curs actual s'han escolaritzat fora de termini 2.788 alumnes, a causa de l'arribada durant el curs escolar d'alumnes nous. En total, s'ha arribat a 33.986 alumnes.

INCREMENT DE MUNICIPIS AMB ESCOLARITZACIÓ INTEGRADA

Es durà a terme través de convenis entre ajuntaments, conselleria, centres públics i concertats. S'afegeixen Alcúdia, Muro, Felanitx, Santanyí, Campos i Palma D.
 
NOVA ZONIFICACIÓ

Es produirà a Palma, Calvià, Llucmajor i Sant Josep de Sa Talaia
  • A Palma l'objectiu ha estat  d’adaptar les zones als barris, fet que també s’ha reflectit en les adscripcions. Es passarà de 4 a 5 zones: A, B1, B2, C i D.
  • Calvià, s’ha passat d’una única zona a sis zones amb l’objectiu d’afavorir la proximitat al centre educatiu, millorar les adscripcions als IES i optimitzar les rutes de transport escolar
  • Llucmajor passarà de zona única a 2 zones: nucli i costa.
  • Sant Josep de sa Talaia passa de zona única a 3 zones. 

MODIFICACIONS EN LES ADSCRIPCIONS
  • Al  Polígon de Llevant de Palma s'ha passat de les adscripcions múltiples a les adscripcions directes  dels IES Antoni Maura, Francesc de Borja Moll, Aurora Picornell i Josep Sureda i Blanes.
  • A Palma, s’ha adscrit el CEIP Casa Blanca a l’IES La Ribera i el CEIP Son Pisà  passa a ser d’adscripció múltiple als IES de Palma Centre i Palma Ponent. 
  •  A Calvià, s’ha adscrit el CEIP Ses Quarterades a l’IES Calvià i el CEIP Puig de na Morisca passa a tenir adscripció múltiple a l’IES Calvià i IES Son Ferrer. 

NOU CENTRE PEI (PROJECTE D'ESTUDIS INTEGRATS)

L’IES Josep Maria Quadrado es converteix en PEI per racionalitzar els horaris dels Ensenyaments Professionals de Música i Dansa i ESO.


CENTRES AMB PLACES RESERVADES PER A ALUMNES AMB PROBLEMES DE MOBILITAT

Vegeu: