Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 3 de març del 2017

El Servei de Prevenció de Riscos Laborals d'Educació podria ajornar-se fins al setembre


Durant la reunió de la Comissió Paritària del Servei de Prevenció de Riscos Laborals, que va tenir lloc ahir dijous dematí a la Conselleria d'Hisenda i Administracions Píubliques, els representants de l'Administració van informar, en resposta a UOB, que el projecte de Decret del nou SPRL d'Educació continua en fase d'elaboració i podria estar llest aquest curs o bé pel setembre. Si es donàs aquest darrer cas s'haurien acumulat nou mesos de retard respecte al compromís de l'Acord Marc, que el preveia per a 2016.

Segons han explicat, a la redacció de l'esborrany hi han intervingut els Serveis Jurídics d'Educació i ara s'està estudiant el personal que s'hi haurà d'adscriure i el pressupost. Recordem que a finals de setembre de 2016 el projecte ja disposava de memòria econòmica, segons la Direcció General de Personal Docent.

L'equip de redacció del Decret treballa en dos esborranys, un que inclouria el personal no docent, atès que es veu sotmès als mateixos riscos laborals dels espais comuns, i un altre que seria exclusiu per als docents. El SPRL és partidari de la primera opció, a fi de no haver d'involucrar els serveis de dos sectors diferents per a uns mateixos casos.

Durant la reunió s'han aprovat els següents documents:
També s'han aprovat cinc expedients individuals de treballadors que han recorregut als serveis mèdics del SPRL.