Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimecres, 12 d’abril del 2017

Les reduccions per a més de 18 hores, pendents de les instruccions

 

A la nota que vam publicar ahir sobre els criteris de quota vam indicar el següent pel que fa als horaris de secundària que superin les 18 hores:
  • Professors amb més de 18 hores: es reduirà un període de permanència per cada hora que superi les 18 (pàg. 19). Des d'UOB vam demanar que consti així no només a les instruccions, sinó que es modifiquin els criteris, perquè l'esborrany dóna a entendre que tindran un sol període de reducció en tots els casos, i de fet així ho diu la nota de premsa. Ho van acceptar i ara caldrà verificar si queda per escrit tant a criteris com a instruccions.
Doncs bé, els criteris definitius de grups i quotes publicats la web de Planificació no especifiquen que la reducció sigui d'un període de permanència per cada període que superi els 18, sinó que reiteren que aquests horaris tindran "1 període menys de permanència" i que les "reduccions addicionals" es deixen per a les instruccions d'inici de curs:
  • El professorat que, excepcionalment, imparteixi més de 18 períodes lectius de docència directa a un grup d’alumnes tendrà 1 període menys de permanència al centre (CHL). Les reduccions addicionals de  permanència al centre per excés d’hores lectives fins al màxim de 21 es concretaran a les instruccions d’inici de curs al document Instruccions sobre l’horari general dels centres, dels alumnes i dels professors dels centres d’educació infantil, primària i secundària de les Illes Balear.
Haurem d'estar vigilants, per tant, amb el que indiquin les instruccions.