Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 9 de juny del 2017

Les instruccions no fixaran les 18 hores per setmana com a criteri general

Les instruccions d'inici de curs establiran que el nombre de períodes lectius a Secundària "ha de ser entre 18 i 21" en lloc de fixar els 18 períodes com a criteri general, tal com a les instruccions d'enguany s'ha aplicat als 19 períodes. Aquest redactat, que els representants de Planificació no han volgut canviar, encaixa amb les instruccions que s'han donat als directors de calcular les quotes de professorat a 19 hores.

Tampoc hi ha cap canvi pel que fa a les hores de reducció per als majors de 55 anys a Secundària, que el curs que ve no podran optar entre una, dues o tres hores lectives a diferència de Primària i s'hauran de conformar amb una.

Les dues mesures, que per cert tornen a deixar en paper banyat un Acord marc rebutjat pels docents en referèndum per insuficient, ens han duit a fer constar en acta que les instruccions no compten amb la nostra aprovació.

Pel que fa a la reducció per als docents de Secundària amb més de 180 alumnes es manté una única hora de compensació de permanència al centre, en lloc de les dues que havíem demanat nosaltres (una lectiva i una complementària).

No hi ha novetats sobre el protocol d'actuació en cas d'agressions entre alumnes que tenim sol·licitat.

Podeu veure aquí els esborranys d'instruccions de Primària, Secundària i d'Horaris que s'han dut avui a Mesa.