Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 19 d’octubre del 2017

Mesa tècnica sobre bases d'interinitats



Avui dematí ha tingut lloc a Conselleria una mesa tècnica sobre convocatòria i bases d'interinitats, que ha servit de preparació per a una propera mesa sectorial que es durà a terme el proper dijous, 26 d'octubre.

Els representants de Personal Docent proposen avançar el període d'inscripció, que aniria des de mitjans de novembre a finals de desembre o bé de gener. Si fos així s'hauria de cercar la manera de no perjudicar els interins que no haguessin tingut temps de superar la tutorització.

També s'ha plantejat pujar la valoració de la formació a la baremació.

Entre les peticions que s'han fet des dels sindicats:
  • Baremació de tots els ítems a tots els interins, inclosos els S, tal com s'havia compromès l'Administració. Aquesta petició resta pendent dels recursos de què disposa la Conselleria per tramitar la formació dels S, que segons se'ns ha dit en aquests moments serien insuficients.
  • Reconeixement de l'experiència docent, inclosa l'anterior a 2008.
  • Ordenació de les llistes en funció de l'antiguitat.
Des d'UOB, tal com vam anunciar el passat mes de juny, hem demanat que s'eliminin els nous requisits per als tècnics especialistes de FP que ja han prestat serveis a l'ensenyament públic, de forma que sigui suficient l'acreditació d'experiència docent i no se'ls exigeixi obtenir una titulació superior, tal com es fa a altres comunitats autònomes i a altres especialitats.