Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 18 de gener del 2018

La suspensió del grup de treball del Fons social, una presa de pèl!



A la comissió del Fons social d'avui dematí els representants d'UOB hem fet constar en acta que consideram una presa de pèl la suspensió del grup de treball de Funció Pública, creat el 20 juliol de 2016 per elaborar una proposta d'unificació i actualització dels decrets dels diferents sectors. Com vam informar, els representants d'Educació van dir que la Conselleria d'Hisenda autoritza revisions dels textos per separat per evitar les comparacions. Divideix i venceràs!

Davant l'anunci per part de l'Administració d'una mesa sectorial les properes setmanes per modificar el decret d'Educació, hem reclamat que abans es convoqui com a mínim una mesa tècnica per treure un primer esborrany, i que no es pretengui tancar a corre-cuita l'actualització d'un text que es ve demanant des de 2004. La nostra proposta ha comptat amb el suport unànime de la resta de sindicats.

Com també hem dit, a les meses que es convoquin exigirem com a mínim els mateixos drets de què disposen els treballadors de Sanitat i Serveis generals. Vegeu AQUÍ la comparativa que vam publicar el novembre passat.

Pel que fa a la comissió d'avui, s'han aprovat:
  • 10 bestretes ordinàries
  • 4 bestretes extraordinàries
  • 43 ajudes per als fills menors de 18 anys (3 denegades)
  • 5 ajudes d'estudis al personal i fills de la comunitat autònoma (2 denegades)