Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 22 de febrer del 2018

UOB se solidaritza amb Valtònyc i condemna la pèrdua de drets i llibertats fonamentals



                                COMUNICAT DE PREMSA

Despús-ahir es va fer públic que els tribunals polítics espanyols han condemnat a 3 anys i mig de presó el jove raper Josep Miquel Arenas pel simple fet de cantar cançons de denúncia social.
Una vegada més ens demanem perquè la justícia no és igual per a tothom i si arribarem al punt en què, pel simple fet de respirar, puguem anar a la presó.

Recentment The Economist Intelligence Unit ha fet públic l'Índex de la Democràcia on s'observa una notable davallada de la qualificació de l'Estat espanyol; concretament ocupa la posició número 19, l'última d'entre totes les democràcies considerades "plenes". De la mateixa manera, en els tres darrers anys, Espanya ha estat condemnada en 19 ocasions pel Tribunal d'Estrasburg per haver vulnerat el Conveni Europeu de Drets Humans (dues el 2015, dotze el 2016 i cinc el 2017).

Si continuen així (amb tribunals de justícia polititzats, falta de llibertat d'expressió, repressió, exiliats, presos polítics...), ja no es podrà parlar d'estat de dret o democràcia.


                                Palma, 22 de febrer de 2018