Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 23 d’abril del 2018

Més de 1.000 docents en llista d'espera de formació a distància gratuïta

A les 11 activitats de formació en línia que ha ofert la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat per el tercer trimestre del curs escolar 2017-2018, només s’han admès 450 de les 1.003 sol·licituds d’inscripció que ha rebut l’Administració. 1.003 docents han quedat en llista d'espera.

Passem a desglossar les xifres per activitat:


La majoria d’aquestes activitats queden fora places durant les primeres hores en que roman obert el període d’inscripció, fet que dificulta a molts docents poder accedir a la formació gratuïta en línia. Recordem que l’Administració té l’obligació d’oferir i facilitar l’accés a formació gratuïta i ara per ara són molt pocs els que aconsegueixen accedir-hi. Una altra problemàtica és la quasi nul·la oferta de formació en línia que es té per àrees de coneixement que no siguin Informàtica o Anglès, per exemple Història, Física, etc. S’hauria de poder accedir a formació en línia de totes les àrees de coneixement i no tan sols en TIC i Anglès, que per descomptat també hi han de ser presents. 

Tornam a reclamar a la Conselleria que ampliï l'oferta per tal de no deixar tants de docents sense possibilitat de fer aquest tipus de formació.