Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimarts, 12 de juny del 2018

Continua el menyspreu de Funció Pública als docents. Demanam entrevista al director general

 

Quatre mesos després continua el silenci total i absolut de Funció Pública davant la petició d'un nou decret de Fons social, petició que la Conselleria d'Educació va presentar el mes de febrer i va repetir l'abril arran del nostre requeriment. Continuam també sense resposta de Funció Pública a la  reclamació que vam fer de l'esborrany de nou decret, registrada l'11 de maig.

Si el 14 de maig ja vam denunciar el tracte infame dispensat als docents per part dels responsables de Funció Pública, a la reunió mensual de la comissió del Fons social d'avui dematí Personal Docent ha contestat, a preguntes nostres, que no hi ha cap novetat al respecte i que no poden fer cap interpretació del silenci per part de Funció Pública. O sigui que callada per resposta per una banda, i passivitat i menfotisme per l'altra!

Davant aquest tracte del tot inadmissible, hem sol·licitat una entrevista al director general de Funció Pública, D. Pedro Jiménez Ramírez perquè com a mínim ens informi de les intencions del seu departament sobre aquest assumpte.

Pel que fa als ajuts del decret vigent i retallat, avui s'han aprovat diverses bestretes ordinàries i extraordinàries, ajudes per als fills menors de 18 anys i ajudes d'estudis al personal i fills de la comunitat autònoma.