Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 22 de juny del 2018

Funció Pública ara diu que durà el Fons social docent a la Mesa general



Després de les entrevistes d'ahir d'UOB amb el director de Funció Pública, Pedro J. Jiménez Ramírez, i la directora general de Personal Docent, la Conselleria d'Educació ens va informar que Funció Pública traslladarà finalment a la Mesa general de negociació la modificació del Fons social docent.

Segons ens va dir el sr. Jiménez, no li constava haver rebut cap petició oficial d'Educació i tal vegada "s'havia perdut". Des d'Educació, en canvi, ens diuen que després de la mesa sectorial de febrer es va comunicar oficialment la proposta de modificació, tal com havien acordat amb Funció Pública. La qüestió és que UOB ha hagut d'intervenir per desencallar mínimament el procés.

El pas per la Mesa general no entrava dins el pla, atès que Educació havia dit que Funció Pública elaboraria l'esborrany del nou Decret a partir de les propostes aprovades a la Mesa sectorial. El sr. Jiménez, en canvi, sosté que la redacció del text no correspon al seu departament sinó a Educació. Des d'UOB exigim que s'acabi aquest vodevil i que el Govern compleixi allò acordat a la mesa de negociació.

Caldrà vigilar que la convocatòria d'aquesta Mesa no es converteixi en una nova maniobra dilatòria i ja hem demanat a Funció Pública que ens informin de la data prevista. Quan tingui lloc, per altra banda, veurem si els sindicats majoritaris que hi participen mantenen l'acord unànime de la Mesa sectorial d'Educació o s'avenen a rebaixes i retallades.