Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 11 de juny del 2018

Oposicions: recurs a l'Audiencia nacional i altres



Els representants de l'Administració han dit a la mesa sectorial d'avui dematí que no han rebut cap notificació oficial pel que fa a la notícia publicada ahir, segons la qual l'Audiencia Nacional hauria admès les mesures cautelars sol·licitades per paralitzar les oposicions. Per altra banda han destacat que amb data de 5 de juny el tribunal superior de justícia d'Aragó ha desestimat les mesures cautelars de suspensió en aquella comunitat autònoma.

Recordem que a finals de maig l'Audiencia Nacional va desestimar paralitzar les oposicions. Ja veurem el temps a qui donarà la raó, a l'Administració o als qui donen per fet que els tribunals suspendran les oposicions. Continuarem informant si hi ha novetats.

Durant la mesa també s'han tractat els possibles problemes que poden trobar-se els opositors que s'han de desplaçar a altres illes per qüestions de calendari, per exemple pel que fa als permisos que queden pendents de les decisions dels directors dels centres, o de l'obligació d'estar presents a les 9 hores per lliurar la programació per poder realitzar la segona prova, tenint en compte que ha de ser "a les 9:00 hores del dia hàbil següent a aquell en què s’hagin publicat les qualificacions definitives de la primera prova". Personal docent diu que la web de l'opositor ha millorat i serà més àgil per tenir informats a temps els opositors, ha quedat a l'aire la proposta d'avisar amb més antelació els aspirants de forma oficiosa.

Respecte a les especialitats en què la prova pràctica és pot perllongar diversos dies, la Conselleria assegura que no es farà tornar els opositors als centres mentre la prova no hagi acabat.

No dubteu a fer-nos arribar les vostres propostes, dubtes o suggeriments i, per suposat, les incidències que es puguin produir durant les proves.