Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 20 de setembre del 2018

UOB dóna suport als docents de l'IES Sa Colomina davant els atacs de l'extrema dreta



Circular 105/2018
COMUNICAT DE PREMSA

Unió Obrera Balear, Sectorial d'Ensenyament, manifesta el seu suport als docents de l'IES Sa Colomina davant la persecució de que són objecte per part del grupuscle neofeixista "Actúa Baleares" i la caverna mediàtica madrilenya, pel simple fet que l'agenda del centre cita una notícia del diari La Vanguardia referent a un debat sobre la autodeterminació de Catalunya que es va fer a 400 instituts dels Estats Units, i una reflexió en forma de pregunta sobre la llibertat d'expressió i la repressió policial i judicial.

Una vegada més ens trobam com l'extrema dreta espanyolista persegueix i amenaça docents i centres educatius perquè fomenten l'esperit crític i els valors democràtics, com en el cas de l'IES El Palau, una tasca fonamental de la professió educativa i que fins i tot l'actual legislació estatal ens insta a dur a terme. Recordam que els Consells Escolars de les Illes Balears i de Mallorca ja han denunciat les campanyes de desprestigi de l'ultradreta espanyola contra la comunitat educativa.

Des d'UOB oferim el nostre suport sindical als docents de l'IES Sa Colomina i renovam la nostra crida a no deixar-se intimidar per les amenaces de supremacistes i antidemòcrates.

Palma, 20 de setembre de 2018