Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 15 de novembre del 2018

La Conselleria anuncia un "segon Acord marc" amb el primer rebutjat i incomplit!



Ahir el conseller Martí March ens va citar a una mesa sectorial per parlar d'una "proposta de nou acord de millora sociolaboral i educativa", que la Conselleria ha batiat com a "segon acord marc" (vegeu nota de premsa). La convocatòria no anava acompanyada de cap documentació i, com ens temíem, la reunió va ser un pur tràmit perquè després el conseller March es pogués lluir davant la premsa.

Des d'UOB ens demanam quina credibilitat pot tenir l'oferta de la Conselleria, tenint en compte que el primer acord marc va ser rebutjat pels docents per insuficient en referèndum i ni tan sols no s'ha complit en qüestió de ràtios o horaris, i que el pressupost educatiu per a 2019 continua estancat en un 3,1% del PIB en lloc d'arribar al 5% promès pel PSOE al programa electoral, és a dir un 18,32% del total autonòmic quan el darrer any de l'anterior Pacte de progrés era el 22,42%.

Un cop vam exposar el nostre punt de vista, i atès que no hi havia cap document a debatre damunt la taula, els representants d'UOB partirem de la reunió perquè teníem feines més necessàries, urgents i productives.