Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 28 de gener del 2019

UOB defensa la valoració de les oposicions al barem d'interins



Davant la notícia apareguda a la premsa on el col·lectiu Aprovats sense plaça rebutja el no reconeixement de la superació de les oposicions al barem d'interins, i ho atribueix a "la pressió dels sindicats", des d'UOB volem recordar que defensam que haver aprovat les oposicions de 2018 meriti al barem d'interins, en un apartat diferent a la formació i experiència laboral, i doni per tutoritzats els aspirants "S", tal com vam acordar en assemblea el passat 11 d'octubre.

Com vam explicar en el seu moment, el 12 de novembre vam abandonar la mesa sectorial de la convocatòria d'interins perquè la Conselleria no va voler donar un temps suficient per analitzar la documentació. El temps ens va donar la raó, els acords de la mesa es van anul·lar i la Conselleria ho va negociar en reunions bilaterals, perquè la mesa no es podia tornar a constituir fins que els resultats de les eleccions sindicals fossin oficials. A la bilateral defensàrem la baremació de la superació del concurs-oposició, que finalment la Conselleria ha decidit no incorporar a la convocatòria.

Esperam que aquesta nota hagi aclarit que UOB no forma part en cap cas de "la pressió dels sindicats" criticada pels Aprovats sense plaça.