Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 5 d’abril del 2019

Grup de treball a la Conselleria sobre tutorització d'interins



Avui dematí hem assistit al grup de treball que va convocar Personal Docent el 29 de març per correu electrònic. Tot i que en resposta al correu vam demanar que se'ns fes arribar l'ordre del dia, atès que la Conselleria havia dit que els assumptes a tractar en aquest grup de treball poden ser diversos, i que vam insistir per telèfon, fins que ha començat la reunió no hem sabut que el tema a tractar era la tutorització d'interins. Des d'UOB hem expressat la nostra disconformitat amb aquesta manera de procedir.

Segons han dit els representants de l'Administració, l'objectiu de la trobada era fer una previsió de possibles canvis als criteris de la tutorització de cara a les noves bases generals, que haurien de publicar-se el setembre, i tot seguit s'ha produït un intercanvi d'impressions entre els representants sindicals i els de l'Administració.

Per part d'UOB hem informat dels acords presos a la darrera assemblea, pels quals defensarem a les meses sectorials la tutorització dels interins, tot i entenent que correspon al tutor desenvolupar una tasca d’ajuda i d’acompanyant del docent interí que comença a fer classes per primera vegada, i que per als interins que iniciïn la tasca docent fent substitucions i facin feina a més d’un centre en el període d’un mes, el còmput de dies sigui acumulatiu.

La propera reunió del grup de treball per continuar discutint aquest assumpte està prevista per a dilluns 15 d'abril.