Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimecres, 29 de maig del 2019

Avança la creació de la Comissió paritària de riscos laborals

 

Avui dematí s'han reunit per videoconferència els comitès insulars intercentres de seguretat i salut laboral del personal docent, per constituir la Comissió paritària del Servei de prevenció de riscos laborals i aprovar-ne el reglament. La Comissió estarà presidida per la Directora General de Personal Docent en funcions, i formada per representants de l'administració (en principi de les direccions generals de Personal i Planificació, servei de Provisió, Inspecció educativa, Ibisec i servei de Prevenció de Riscos Laborals de Personal Docent, aquest darrer com a assesor) i un representant de cadascun dels sindicats presents a les Juntes de Personal.

Es redactarà un acord de Govern semblant al de Serveis Generals i es durà a mesa sectorial. Els comitès intercentres insulars actuaran principalment per traslladar propostes a la paritària.

Pel que fa als locals del Servei de prevenció, han informat que el de Mallorca estarà situat al Polígon de So'n Castelló i s'està habilitant, el de Menorca és un espai de l'IBAVI que s'ha de remodelar, i a Eivissa encara s'ha de confirmar si es podrà fer on s'ha previst. El Servei de Prevenció anirà informant de les novetats a la Comissió paritària.