Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 20 de desembre del 2019

Projecte de decret d'ensenyaments a distància i IEDIB




A la mesa sectorial que va tenir lloc ahir dijous, 19 de desembre, es va tractar l'esborrany de Projecte de decret d'ensenyaments a distància, semipresencials i IEDIB.

Els representants de la Conselleria van informar oralment de diversos canvis formals als articles 3, 7, 20 i addicional quarta. Després de les intervencions dels sindicats Planificació va dir que incorporarien o tindrien en compte algunes de les propostes, com la introducció del teletreball.

Pel que fa a l'accés a les places, van dir que es faria per comissions de serveis durant el període transitori de cinc anys i després es passaria al concurs de mèrits específic. Van descartar la provisió mitjançant concurs de trasllats.

UOB no va aprovar l'esborrany perquè no va quedar clar com s'incorporarien al redactat les propostes aportades, i per la manca de concreció del concurs de mèrits i la negativa a treure les places al concurs de trasllats. Recordam també la nostra oposició a la manera com s'ha implantat l'IEDIB, sense tenir en compte el parer dels professionals de l'ensenyament a distància, ni haver-se diagnosticat, potenciat ni promogut l'oferta anterior.