Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimarts, 14 de gener del 2020

Tràmit telemàtic interinitats 20-21




DEMOSTRACIÓ TRÀMIT TELEMÀTIC INTERINITATS 20-21

Avui matí la D.G. de Personal Docent ha oferit als sindicats una demostració del funcionament del tràmit telemàtic que demà s'obrirà per apuntar-se a la borsa d'interins per poder treballar al curs 20-21

Trobareu l'accés al tràmit a la web de la DG de Personal Docent , des del 15 de gener al 31 de març.

L'aplicació per fer el tràmit és semblant a la del curs passat, només hi ha alguna petita modificació, com és ara la pantalla que surt als interins que són a la borsa del curs 19-20.

Com ja vos hem anat informant, tots els interins que són a la borsa (admesos i exclosos) del curs 19-20, passaran automàticament a la llista 20-21, sense necessitat de fer cap tràmit. Podran accedir al tràmit per:
  • Manifestar la seva voluntad de no estar a la llista per al proper curs
  • Afegir requisits i/o mèrits (experiència, formació acadèmica, etc.)
  • Modificar funcions i/o opcions (jornades, illes...), tenint en compte que les opcions amb les que passaran a la llista del proper curs són les que tenen actualment seleccionades. No s'actualitzaran les modificacions d'opcions del curs 19-20 que es facin a partir del dia d'avui 14 de gener.
A més, recordar:
  • No és necessari compulsar la documentació que s'hagi de presentar (excepte la referida a activitats de formació), ja que el tràmit inclou una "Declaració Responsable" on hom manifesta que són certes les dades incloses.
  • La nova documentació referida a les activitats de formació permanent s'ha d'adreçar únicament i exclusiva al Servei de Formació Homologada i Capacitació de la direcció General de la Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa mitjançant el model de sol·licitud que trobareu clicant AQUÍ. Si la formació es registra a la mateixa sol·licitud d'inscripció a la borsa, no es tendrà en compte ni es baremarà. Finalment, la Conselleria no ha cedit a les nostres demandes i els mèrits de formació permanent que es valorin seran aquells assolits fins al 31/8/19.