Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 19 de març del 2020

UOB remet tres preguntes al conseller March sobre la gestió del coronavirus



Segons l'agenda del Govern, avui a les 13 hores el conseller d'Educació, Martí March, contestarà als mitjans preguntes rebudes per whatsapp sobre la gestió de la Conselleria amb el coronavirus (vegeu nota al final). Unió Obrera Balear li ha enviat les preguntes següents:

1) Per què l'autoritat laboral obliga els equips directius a anar cada dia als centres? Té en compte que això els exposa a la infecció de forma totalment innecessària?

2) Es té en compte que el centre es pot infectar per l'entrada de persones?

3) El personal de neteja, té mitjans de protecció contra infeccions durant la seva tasca?



De l'agenda del Govern:

COVID-19 ESCOLA A DISTÀNCIA

Dia: Dijous, 19 de març de 2020
Hora: 13.00h
Lloc: Sala de premsa de la Conselleria de Presidència (Passeig Sagrera, 2 Palma)

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March, presentarà aquest dijous, 19 de març, a les 13 hores com han desenvolupat els centres educatius de Balears les activitats escolars a distància amb motiu de la situació de suspensió de l'activitat educativa presencial degut al COVID-19, a la sala de premsa de la Conselleria de Presidència. Per tal d'evitar desplaçaments innecessaris, es podrà seguir a través de la web oficial del Govern. Els interessats poden remetre les preguntes pertinents enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 636060586 indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.