Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 8 de maig del 2020

UOB exigeix que es respectin les reduccions d'interins majors de 55 anys




Segons ens ha arribat, els interins majors de 55 anys que han sol·licitat reduccions de jornada per al proper curs han rebut resposta negativa. L'any passat, pel que ens consta, s'acceptaven i es comunicaven al centre de destí. Hem demanat explicacions a la Direcció General de Planificació i reclamat que rectifiquin les denegacions, acceptin les sol·licituds i les comuniquin al centre on s'obtingui plaça.

Recordam també que Personal Docent comunicarà als centres la data de naixement amb les adjudicacions dels interins, a fi que els equips directius reservin les hores de reducció quan facin els horaris, tal com Unió Obrera Balear va reclamar l'octubre passat. Si Planificació no rectificàs les denegacions, per tant, podeu tornar a presentar la sol·licitud de reducció al centre que vos hagin adjudicat.

Recomanam que vos poseu en contacte amb la direcció del centre quan vos donin la plaça, per assegurar-vos que ho tindran en compte i presentar-hi la sol·licitud de reducció horària a la qual teniu dret. Si sorgeix qualque problema no dubteu a avisar-nos.