Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimecres, 17 de juny del 2020

UOB reclama que es mantingui la FP de riscos professionals



COMUNICAT DE PREMSA

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, ha reclamat a la Direcció General de Formació Professional que no suprimeixi els estudis de Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Professionals, que desapareixen de l’oferta del proper curs. El cicle s'ha impartit enguany a Mallorca i Menorca als IES Politècnic i Pasqual Calbó, i anys enrere també es podia cursar als IES Son Pacs (Mallorca) i Isidor Macabich (Eivissa). L'eliminació obligaria els futurs alumnes a desplaçar-se a la península. 

Consideram una irresponsabilitat el desmantellament d'aquests estudis en uns moments com els actuals, en què la COVID-19 ha augmentat la necessitat d'experts en riscos laborals. A tall d'exemple, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de Personal Docent es veu desbordat aquests dies per la manca d'efectius.

Reclamam al director general de Formació Professional, Antoni Baos, que rectifiqui la decisió, mantingui el cicle als centres que l'imparteixen i el recuperi als centres on es va retirar, a fi que es pugui cursar com a mínim a Eivissa, Mallorca i Menorca.

Palma, 17 de juny de 2020