Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 10 de setembre del 2020

UOB ajorna la vaga de docents de dilluns 14 de setembre

Circular 206/2020

COMUNICAT DE PREMSA

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, comunica que ajorna la vaga del proper dilluns 14 de setembre a la data de dimarts 29 de setembre. 

Denunciam que el conseller d'Educació, Martí March, no ha citat el comitè de vaga d'UOB ni ha recorregut al tribunal d'arbitratge per tractar d'arribar a un acord. L'emplaçam a fer-nos una oferta i a seure a una taula de negociació dins aquest nou marge de temps. 

Així mateix, consideram inadmissible que el curs comenci sense els espais, docents i recursos suficients per defensar-nos de la pandèmia, i que la presidenta Francina Armengol tengui la barra de declarar solemnement que "no deixarà tot sols" els docents. De la presidenta del Govern balear el que esperam és una protesta contundent contra la manca d'ajuts del Govern espanyol, amb la implicació de tota la societat civil, i un major esforç perquè docents, personal no docent, alumnes i famílies no ens vegem abocats als contagis dins els centres educatius.

Mentrestant, avui el curs comença a les escoles sense distància de seguretat a la majoria d'aules, i amb la pèrdua de matèries i els alumnes amb necessitats especials desatesos, per la manca de docents i la reconversió dels mestres especialistes de Música, Anglès, Educació física, Pedagogia terapèutica i Audició i llenguatge en mestres tutors.

Palma, 10 de setembre de 2020