Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 1 d’octubre del 2020

Educació deixarà sense sou la guarda de fills en quarantena



Circular 213/2020

A la mesa sectorial extraordinària d'avui dematí, UOB ha exigit que es retribueixi la reducció de jornada per atendre un convivent en situació de quarantena, i que la substitució sigui immediata. Podeu veure l'esborrany AQUÍ.

Recordam que el 21 de setembre UOB ja va reclamar mesures de conciliació per fills en quarantena per contacte estret. perquè ara mateix només s'admeten permisos amb substitució quan el docent és contacte estret, per mitjà d'una declaració jurada. Consideram intolerable que es penalitzi la necessitat de guardar un fill en quarantena, més tenint en compte que el risc de contagi dins l'aula és major perquè la Conselleria no aporta els espais, docents i recursos necessaris per reduir ràtios i garantir la distància de seguretat.

Els representants de la Conselleria han contestat que no tenen doblers per pagar aquest nou permís, tot i que afirmen que actualment només hi ha dues persones afectades, i no s'han pronunciat sobre la substitució immediata. UOB ha votat en contra mentre no s'inclogui la retribució del permís i la substitució immediata. Han votat a favor ANPE, Alternativa, CCOO i UGT.

Continuarem informant.