Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 18 de juny del 2021

El CEIB perd una oportunitat única

Font: Viquipèdia

Des que el passat mes d'abril es va anunciar al Ple del CEIB l'inici del protocol d'elecció de les personalitats de reconegut prestigi UOB va decidir participar-hi. No haguérem de pensar molt per trobar la persona idònia, Bernat Joan i Marí, professor, escriptor i polític eivissenc.

Ben aviat li vàrem comunicar i agraït ens va dir que podíem comptar amb ell. Començàrem a tramitar la documentació necessària i presentàrem la nostra candidatura.

Per què Bernat Joan i Marí? Per què les seves qualitats professionals i personals suposarien una valuosa i indiscutible aportació al CEIB.

Tal com indicava el procés d'elecció, a la sessió del Ple del CEIB del passat dimecres, dia 16, s'havia de fer la presentació de les candidatures -podeu veure aquí la nostra presentació-, però per sorpresa nostra es va passar a la votació sense presentar cap candidat. Es va reconèixer haver eludit aquesta passa, argumentant que amb la documentació tramesa per correu tothom estava informat: Estan ben presentats tots quatre.

Les candidatures presentades eren:
  • Sr. Bartomeu Cañellas Roca (CDLIB) 
  • Sr. Bernat Joan i Marí (UOB)
  • Sr. Bernat Josep Alemany Ramis (ECIB)  
  • Sr. Jose Ignacio Monge Ganuzas (COAPA)
En paraules del president del CEIB, Pere Carrió, tots quatre eren gran candidats, i no en tenim cap dubte. Només una cosa a dir, un d'ells ja havia estat al CEIB com a personalitat de prestigi reconegut fins fa dos anys, si no ho recordam malament i això sí que pot ser s'hagués pogut tenir en compte.

Les persones elegides per majoria varen ser Bernat Alemany Ramis i José Ignacio Monge Gamuzas als quals des d'aquí volem donar l'enhorabona.

Queda palès que les entitats representats de les associacions de "pares" i de l'escola catòlica tenen molt de pes al Ple del Consell Escolar de les Illes Balears.

El CEIB ha passat de llis -tal com deiem a la presentació- davant un actiu com Bernat Joan que, de ben segur, hagués incidit en l'objectiu imprescindible de refermar els llaços entre illes i augmentar la força de la comunitat educativa en la tasca de defensar, millorar i bastir el nostre sistema educatiu.

Volem aprofitar per donar les gràcies a les persones que varen votar el nostre candidat per la seva confiança i per descomptat, a Bernat Joan i Marí, no només per haver acceptat, sinó per tot el que ha aportat al món educatiu i cultural al llarg de la seva trajectòria.

Molt agraïts, Bernat Joan i Marí.

UOB Ensenyament