Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 8 de juny del 2015

UOB discrepa de l'STEI i s'oposa a desconvocar la vaga indefinida

Davant la notícia que el sindicat STEI es planteja desconvocar la vaga indefinida, segons s'ha publicat a la premsa, des d'UOB Ensenyament volem manifestar el nostre desacord amb aquesta possibilitat.

Les declaracions d'intencions dels partits que estan en disposició de formar govern, tot i que es poden considerar positives, encara no s'han traduït en fets, i seria una greu irresponsabilitat perdre tota capacitat de pressió a l'hora de negociar la taula reivindicativa.

Cal no oblidar que les promeses electorals, a l'hora de la veritat, queden sense complir més vegades de les que tots voldríem. Pel que fa a les mesures que anuncien els partits que pacten el futur govern, per exemple, caldrà veure com es materialitzen les que depenen d'inversions econòmiques, com l'augment del pressupost educatiu i la supressió de les retallades, o com es resol l'oposició a la LOMCE.

Cal tenir present, a més, que seria un fet absolutament irrellevant que els sindicats STEI i CCOO decidissin desconvocar la vaga pel seu compte, atès que l'Assemblea de Docents manté la seva pròpia convocatòria i aquesta està subjecta a la decisió democràtica dels treballadors.

Palma, a 8 de juny de 2015