Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 14 de setembre del 2015

IB3 Ràdio margina l'Assemblea de Docents i els nous sindicats


Avui dematí el programa El Faristol d'IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, ha organitzat un debat sobre l’inici del nou curs escolar, per al qual estaven anunciats Biel Caldentey del sindicat STEI, Antoni Baos de CCOO, Manu Blanco, delegat del Ministeri d’Educació a Balears, Vicenç Rodrigo, president de FAPA-Mallorca, i Bernat Alemany, president de l’Escola Catòlica. Podem llegir a la web del programa:

  • "A més, coneixerem com es preparen per a la reunió programada el capvespre amb el conseller d’Educació, Martí March, per tractar la possible desconvocatòria de vaga."
Si s'ha de parlar de les negociacions amb la Conselleria, no és de rebut que la ràdio pública de les Balears no convidi també un representant del comitè de vaga de l'Assemblea de Docents. De la mateixa manera, voldríem saber per quins set sous no criden cap dels tres sindicats que van quedar per davant de CCOO a les darreres eleccions sindicals, un dels quals és UOB, per parlar de l'inici de curs.

Exigim que en properes ocasions la direcció de la ràdio pública apliqui uns criteris més objectius a l'hora de triar els seus convidats.