Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimarts, 15 de setembre del 2015

Proposta de resolució del conflicte del comitè de vaga de l'Assemblea de Docents



Reproduït de assembleadocentsib.blogspot.com


Una vegada hem pogut analitzar en les diverses assemblees les propostes d'acord que la Conselleria d'Educació ens ha posat sobre la taula, i d'acord al que hem acordat, vos presentam la proposta d'acord que ha elaborat el nostre comitè per mirar de posar solució al conflicte educatiu i intentar posar data de caducitat al trist període de les retallades en educació.

És un document on trobareu una introducció que intenta justificar el perquè de la nostra proposta. A continuació, punt per punt de la nostra taula reivindicativa, avaluam el seu estat de negociació i, en cas que no sigui un punt TANCAT, feim la nostra proposta. Per tant, hi trobareu en primer lloc allò que ens proposa la Conselleria, i en segon lloc la nostra proposta seguida d'una explicació del perquè (dins la nostra proposta, es mantén en negre tot allò que coincideix amb la proposta de la Conselleria, i en verd tot allò que canvia).

Teniu present que es tracta d'un document que no parteix de zero, sinó de més de 10 hores de negociació on ja hem pogut constatar les intencions de la Conselleria respecte cada un dels punts, tal com explicarem a les assemblees.

Aquest document s'ha enviat també a la Conselleria, ja que ens han tornat a convocar als Comitès de Vaga per aquest dilluns dia 14 a les 16h.

Ens agradaria que compartísseu aquest document en els vostres centres de treball, i que el sotmeteu a discussió i revisió, ja que segurament en un període breu de temps haurem de tornar a convocar l'assemblea per avaluar l'estat de la negociació.

Consultau la proposta: https://drive.google.com/file/d/0B2QIlvh64MIFYW5LcW5GVzFyUXM/view?usp=sharing

Vegeu-ho al blog de l'Assemblea:
http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/2015/09/proposta-de-resolucio-del-conflicte-del.html