Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 15 d’octubre del 2015

Centres amb amiant: comprovau si sou a la llista!


Protesta al carrer de pares, alumnes i docents del CEIP Es Pont. 20 d'abril de 2015

Arran de la nostra petició registrada el 9 d'octubre, ahir la Conselleria ens va enviar "el llistat de centres amb plaques de fibrociment amb fibres d'amiant on encara no s'ha fet cap intervenció però s'està preparant la documentació, pressupost i permisos i es començarà la retirada properament", en paraules de la Direcció General de Personal.

El llistat, que reproduïm tot seguit i podeu veure complet clicant AQUÍ, ve signat el 9 de juliol de 2015 per la cap de servei de projectes, obres i supervisió i du aquest encapçalament:

"4. Centres que s'està preparant la documentació, pressupost i permisos i es començarà la retirada les properes setmanes."

Tot sembla indicar que aquest llistat núm. 4 és un full que faltava a la informació que la Conselleria ens va enviar el 25 de setembre, on hi havia els llistats 1, 2 i 3, tal com vam publicar (vegeu-ho AQUÍ). Davant això hi ha unes quantes preguntes que cal fer-se:
  • Si l'amiant d'aquests centres s'havia de retirar les setmanes següents al 9 de juliol, a quins d'ells ja s'ha intervingut?
  • La FAPA calcula que només a Palma hi ha 35 centres de Primària amb amiant. Com és que aquí només en surten dos i en total a les quatre llistes n'hi ha set?
  • I com és que no hi apareixen centres on s'ha comprovat que hi ha amiant, com el CEPA Son Canals?
Des d'UOB continuarem insistint fins a treure'n les fites netes.