Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimecres, 14 d’octubre del 2015

Obert el tràmit per cedir les dades d'interins disponibles als centres concertats

La Conselleria d'Educació ha obert avui el tràmit per a interins per tal que aquests autoritzin o desautoritzin la cessió de les seves dades als centres concertats. El tràmit no interfereix en res a la situació actual de l'interí a les llistes.

Com ja us informàrem la setmana passada, la Conselleria anuncià a la MSE de dia 2/10/15 que enviaria un correu electrònic a tots els interins per tal que autoritzassin o no a la mateixa Conselleria per a que aquesta cedís les seves dades als centres concertats que ho sol·licitassin. Aquest correu no s'ha enviat i com que ja s'ha obert l'accés al tràmit telemàtic, és possible que ja no s'envii.

Segons la conselleria, "el procediment que se segueix és el següent: el centre concertat sol·licita candidats per a cobrir un lloc de feina determinat i la Conselleria d'Educació els facilita la llista d'interins disponibles que han autoritzat la cessió de dades i que compleixen amb els requisits pertinents"

La Conselleria recorda, a més, que "els centres concertats tenen els seus propis criteris de selecció i no segueixen l'ordre de prelació establert a la convocatòria d'interins de centres públics"

Hem de recordar també que en la baremació dels interins, l'experiència a la concertada merita la meitat que l'experiència a un centre públic.

A l'hora de realitzar el tràmit, us trobareu amb les següents passes:

  • Pantalla 1- només és informativa
  • Pantalla 2- s'ha de clicar sobre l'enllaç per poder accedir al tràmit
  • Pantalla 3- (no interactiva) hi apareixen el nom, llinatges i Dni de l'interí
  • Pantalla 4-és la pantalla d'autorització o desautorització, apareixen els vostres nom i llinatges, telèfon i e-mail. A sota, heu de seleccionar si autoritzau o no
  • Pantalla 5- podeu autoritzar el resum de les dades que autoritzau a cedir. Heu de clicar a "Envia la sol·licitud"
  • Pantalla 6- podeu desar el justificant del tràmit al vostre ordinador i el tràmit queda finalitzat.