Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 1 d’octubre del 2015

Circular 12/2015: STEI i CCOO carreguen el pes de les retallades a les espatlles de l'escola i dels mestres

 
Ahir STEI i CCOO signaren la darrera oferta de la Conselleria d'Educació, la mateixa que havia rebutjat unànimement el dia abans l'Assemblea de Docents per lesiva, inconcreta i regressiva. A la nostra darrera circular ja explicàvem les deficiències en qüestió de ràtios, plantilla, horaris i retribucions. L'Assemblea ha anunciat que durà a votació als centres la proposta d'acord de Martí March, mentre que els sindicats STEI i CCOO ho han despatxat amb una “enquesta telemàtica” als afiliats.

Crida fortament l'atenció que Biel Caldentey (STEI) i Antoni Baos (CCOO) donin per bo l'acord el mateix dia que Miquel Gelabert, secretari d'Administracions públiques de l'STEI-i, denunciï a la premsa “la demagògia, el joc brut i la mentida del Govern” (UH, 1.10.15), i que Manel García, de la Federació de Sanitat de CCOO, declari que els treballadors estan “cabrejats” perquè “des del Govern han anat contant mentides”. Tot arran de la suspensió de la carrera professional com a mínim fins a 2017, que afecta directament la recuperació dels sexennis a Educació.

STEI i CCOO tenen del deure moral d'explicar per què mobilitzen els treballadors a Sanitat amb assemblees i concentracions i no descarten anar a la vaga, i al mateix temps signen un acord molt pitjor a Educació. Per la nostra banda esperarem el veredicte dels treballadors docents convocats a les urnes, i anunciam que UOB NO SIGNARÀ l'acord a la Mesa Sectorial, prevista per a la setmana que ve segons la premsa.

Palma, a 1 d'octubre de 2015

Vegeu la circular:
https://drive.google.com/file/d/0B2JBZIy87nFIbkkyRG00REhlZjQ/view?usp=sharing