Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 4 de novembre del 2016

March explicarà el pressupost d'educació al Consell Escolar de 15 de novembre


El CEIB confirma al seu blog que el conseller Martí March assistirà al plenari del consell escolar de dia 15 de novembre per explicar davant la comunitat educativa el pressupost destinat a educació segons el projecte de llei de pressuposts de la CAIB per al 2017.

Sens dubte, esperam que doni explicacions sobre uns pressuposts que la comunitat educativa ha qualificat públicament d'insuficients, contradictoris amb la propaganda que se'n fa des del propi Govern i que no arriben ni de bon tros no només als percentatges recomanats per la UE sinó ni tan sols als promesos en campanya electoral pels partits que ara conformen el Govern Balear.

Podeu comparar les valoracions que han fet del pressupost l'Assemblea de Docents, FAPA Mallorca i Illes per un Pacte, o el nostre comunicat, amb la nota del premsa del Consell de Govern del dia en què s'aprovà el projecte dels pressuposts, on ni tan sols es fa cap referència a Educació.

El blog del CEIB també informa que el conseller parlarà al mateix plenari del Pla d'Èxit Educatiu, presentat aquest octubre sense anar acompanyat d'una memòria econòmica i amb molts punts que hauran de resoldre els docents tots sols sense recursos addicionals i afegint, com sempre, hores de la pròpia butxaca.

Per altra part, la Comissió Permanent del CEIB aprovà l'esborrany de l'informe 9/2016 sobre l'esborrany d'ordre de concerts educatius que haurà de ser debatut en aquest proper plenari.