Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 4 de novembre del 2016

Formació Permanent explica per què no concedeix hores d'Ecoambientals


Davant la negativa de Formació Permanent a concedir hores de formació per a les activitats de Centres Ecoambientals els hem demanat explicacions i ens han contestat el següent:

- A partir del nou Decret d'enguany només donen hores de formació si l'activitat és formativa. Segons ens diuen, s'ha establert així perquè "es regalaven hores" per tasques no formatives que formen part del centre.

- Si el Programa de centres Ecoambientals inclogués una activitat formativa no hi hauria problema per reconèixer hores de formació, però la convocatòria del programa no n'inclou cap.

- Estan estudiant si tant Medi Ambient com la Direcció General d'Innovació poden convocar una activitat formativa relacionada amb el Programa de Centres Ecoambientals durant el curs 2016-17. Ara bé, les hores ja no s'aconseguirien en les mateixes condicions perquè no bastaria aplicar el Programa sinó que també s'hauria d'assistir al curs. Si es fa, que sembla ser el més probable, seria ja a partir del gener i els interessats s'hi haurien d'apuntar des del Portal del Personal.

Fins aquí la resposta de Formació Permanent, podeu enviar-nos les vostres opinions, suggeriments, propostes, etc. a uob.ensenyament@gmail.com