Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 2 de febrer del 2017

Tard però ha arribat: Conselleria paga a la fi l'extra pendent de 2012



La Conselleria ha abonat a la nòmina del mes de gener el 37,5% que quedava pendent de la paga extra de nadal de 2012. Comprovau si l'heu cobrada!

El pagament arriba després d'haver-se incomplit l'Acord marc de 30 de setembre 2015, que deia que l'havíem de cobrar el curs 2015-2016 (apartat d), i després que UOB instàs el Govern a desmentir les declaracions de la portaveu, Pilar Costa, que havia dit que el 12,5% el cobraríem l'any que ve, cosa que hauria suposat un nou incompliment, el de l'Acord de Govern de 18 de desembre de 2015, que estipula que s'havia d'abonar com a molt tard aquest mes gener.

El pagament s'ha efectuat al personal actualment en nòmina de la Conselleria. Després de parlar amb la Conselleria ens han assegurat que en el cas del personal laboral (professors de religió, serveis especials, docents especialistes de conservatoris, escoles de disseny, etc.) i jubilats, el pagament es farà el mes de febrer.

En cas de jubilació, i dels interins que treballaren el 2012 i ara no tenen plaça, es tornarà a pagar d'ofici però recordau que heu de comunicar si heu canviat de domicili o de compte bancari.