Retem comptes

Cerca en aquest blog

divendres, 21 d’abril del 2017

Ciudadanos braveja d'haver doblegat des de Madrid el conseller March i el rector de la UIB Huguet



Els neofranquistes de C's estan eufòrics perquè diuen que han aconseguit el que ni tan sols va ésser possible durant el govern de José Ramón Bauzá amb els consellers Bosch, Camps i Riera: que per primera vegada dins la post dictadura franquista els exàmens de Selectivitat siguin en espanyol. Fins ara els enunciats dels exàmens eren en català i només es facilitava una versió en espanyol a l'alumnat que oficialment estava exempt de fer català.

Francina Armengol, Biel Barceló, Martí March... van arribar al poder el 2015 precisament gràcies a la mobilització històrica i sense precedents de la comunitat educativa contra la política dictatorial i antimallorquina del govern del PP presidit per José Ramón Bauzá. No obstant això, segons els representants de C'S, des de Madrid estant el govern del PP ha estirat les orelles al conseller de colònies, Martí March, i al rector de la UIB, Llorenç Huguet, fent-los amollar el mac i convertint-los en còmplices de José Ramón Bauzá, un polític abominable del qual han renegat fins i tot la gran majoria de militants balears del PP.

Després de les bravejades de la diputada de C'S i gran defensora del TIL de Bauzá, Olga Ballester, ara cal esperar si es confirma durant els propers dies això que anuncien a bombo i platerets els representants de C'S i veure com i de quina manera s'incorpora a les instruccions que reben els membres dels tribunals de Selectivitat.


El Mundo: "Los enunciados de la Selectividad estarán por primera vez en castellano"