Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 9 d’octubre del 2017

Oferta definitiva de places d'oposicions 2018



Avui dematí ha tingut lloc la mesa sectorial on s'ha aprovat l'oferta de places de les oposicions de 2018, que podeu veure a les fotografies de més avall i també AQUÍ (si voleu podeu comparar-la amb l'anterior de 27 de setembre). S'hi afegeixen les següents 7 places:
  • Navegació i instal·lacions marines: 5 (4 Mallorca, 1 Eivissa)
  • Fonaments de composició: 2 (1 Mallorca, 1 Menorca)

Els representants d'UOB hem fet constar en acta que no aprovam l'oferta perquè no s'ha atès la nostra petició de treure les places coordinats amb el País Valencià, a fi d'evitar un desequilibri de participació entre les dues comunitats autònomes.

Per altra banda el conseller Martí March ha qualificat la situació actual d'"insuportable" i admès que les 3.000 places que en preveuen treure en tres anys (2018, 2019 i 2020), com a conseqüència de la taxa d'estabilització dels pressuposts generals de l'Estat de 2017, no són suficients per reduir el percentatge d'interins "per davall del 8%" com diu l'article 19.6 dels pressuposts. A secundària com a molt s'arribaria a un 20 - 25%.

L'Administració s'ha compromès a tractar amb els sindicats l'oferta de places dels anys 2019 i 2020, mesures d'estabilitat per als interins de llarga durada i una revisió del model d'accés.

Respecte al possible canvi del model d'accés no hi ha novetats. Dins el Ministeri només hi ha hagut converses informals.