Retem comptes

Cerca en aquest blog

dijous, 8 de novembre del 2018

UOB demana a la Conselleria que ajorni la mesa d'interins del proper dilluns



Circular 117/2018
COMUNICAT

Des d'Unió Obrera Balear demanam a Personal docent que ajorni quinze dies la mesa que acaba de convocar per al proper dilluns, 12 novembre, amb base als següents motius:

1) A l'hora de publicar aquesta nota encara no disposam de l'esborrany de convocatòria d'interins que s'haurà de discutir i sotmetre a l'aprovació de la mesa d'aquí a menys de quatre dies.

2) L'article 64.6 de l'Estatut del treballador estableix que l'empresa ha de facilitar la informació "en un moment, d’una manera i amb un contingut apropiats, que permetin als representants dels treballadors examinar-la adequadament i preparar, si s’escau, la consulta i l’informe", i dóna un termini màxim de quinze dies perquè els representants dels treballadors acordin la seva postura.

3) Com a sindicat assembleari, UOB té el compromís de consultar les seves bases a l'hora de pronunciar-se sobre assumptes de la rellevància dels canvis a la convocatòria d'interins que proposa la Conselleria, que a hores d'ara encara no coneixem amb tots els detalls.

4) Ni la legalitat vigent ni el nostre compromís amb els treballadors, per tant, es complirien si la Conselleria persisteix en convocar la mesa sectorial el proper dilluns.

Palma, 8 de novembre de 2018


NOTA: Adjuntam documentació de la mesa d'interins que hem rebut després de publicar el comunicat que acabau de llegir.